Lime mousse

limemousse

4 dl vispgräde
2 dl creme fraiche
2 dl matlagningsyoghurt
1½ dl socker
2 tsk rivet limeskal
1 dl pressad limesaft av 4 limefrukter
6-7 gelatinblad (jag använder alltid gelatinpulver)

Blötlägg gelatinet som förpackningen avser
Vispa grädden lätt
Vispa creme fraiche, matlagningsyoghurt och socker med elvisp tills allt socker löst sig
Smält gelatinet i limesaften i en kastrull
Rör snabbt ner det i yoghurtblandningen och vänd sedan ner grädden

Låt stå och stelna i kylskåp i ca 1-2 timmar

(här hittade jag receptet)

1 kommentarer
Postat av: Sofia

Det här receptet är kanon!

Använder det till all sorts fruktmousse jag gör!

2011-04-01 @ 14:30:28
URL: http://sofiastartor.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0