Cars tårtor!

I fredags fick jag en förfrågan om att göra en tårta,eller två.. Självklart kunde jag de trots den korta tiden jag hade hade på mej eftersom jag jobbade på lödragen. Så i lördags morse fixade jag i ordning kolakrämen som skulle vara i tårtan och sen gick jag och jobbade. När jag kom hem strax över ett så bakade jag bottnarna samtidigt som jag satt och modellerade två blixten mc queen och 4 väg koner. Tårtan blev klar när kl va 01:15 på natten... Men ack så kul efter ett litet uppehåll på men månad.Båda tårtorna är likadana förrutom en detalj. Dom har olika färg på fyrkanterna runt om.Blixten kör mellan konerna på en väg!Detta är tårta nr 2, identisk med den första förrutom att färgen är grå runt om på fyrkanterna.

         

Här ser du några närbilder på blixten (klicka så ser du dom i större format)Innehåll:
Vaniljbotten
 Fylld med Kolakräm och glasskräm
spacklad med choklad smörkräm
täckt och dekorerad med marsipan och sockermassa

5 kommentarer
Postat av: mammsen

Jättefina var dom båda 2, duktigt gjort av dig. Vad tyckte Viktor om dom? Han vill väl ha en sån när han fyller va eller ska du försöka dig på en Erik Saadetårta till han då!! Hehe. Dom måste ha blitt nöjd med dom de som skulle ha dom! Kram.

2011-08-22 @ 19:47:35
Postat av: NettansHobby

tack mamma, ja, dom tycket om tårtorna och tyc´kte dom var fina. vi får se va han får för tårta. ygge ska ju få en tårta först =) funderar så de knackar på va jag ska hitta på till han!

2011-08-24 @ 14:12:09
Postat av: mammsen

Du får väl göra en kopia på vita huset med det nya taket!! Eller en volvo kanske! Du verkar ju klara det mesta så det är nog ingen omöjlighet för dig. Kram

2011-08-30 @ 19:45:17
Postat av: MaryCaroline

Vilka fina tårtor! :)

2011-08-30 @ 20:13:29
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: sannii

Heej ! kolla gärna in min bloggo kommentera om vad du tycker om Dagens outfit :)

2011-08-30 @ 20:45:00
URL: http://sanniis.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0