Marsipan och gräddtårta

Mobilbloggning.

I bland får man frågan om att göra en tårta som dom ska ha bara nån dag efter. I vissa fall säger jag nej om det är för mycke att planera och om jag inte har allt hemma. Vissa tårtor som ex en enkel tårta med prinssesfyllning och täckt med grädde går ju bra att göra om nån frågar nån dag innan.

Som ex denna tårta fick jag någon dag innan frågan om att göra. Tur dom ville ha en enkel tårta annars hade jag fått säga nej!


Coop medlemsdag!

Mobilbloggning...
I går( lördag) var det medlemsdag i alla Coop butiker. På jobbet hade vi kubbslag, kundvagnsrace och ridning. Vi bjöd på kaffe, saft, bär med grädde och så klart tårtor som jag fick äran att göra. 3 st likadana. Jag svor över dessa tårtor då jag fick frågan av bara 5 dagar innan. Jag han ju inte beställa hem vit marsipan så jag fick använda ICAs färdigkavlade. Dom var så torra så dom sprack. Jag måste säga att dessa 3 tårtor är dom fulaste jag gjort men samtidigt dom godaste jag gjort!

Innehåll:
Hägges bottnar, fylld med Hjortronmousse och glasscream,
Spacklad med vaniljsmörkräm. Täckt och dekorerad med marsipan.

Cars tårta

För en tid sedan så fick jag en beställning på en tårta till en liten grabb som skulle fylla 5 år. Tyvärr så kommer jag inte ihåg va de va för fyllning men som dekoration har jag använt marsipan , brunfarin och spagetti.
Ber om ursäkt för dåliga mobil bilder.

RSS 2.0